16.02

В Україні розпочалися продажі автомобілів KG MOBILITY (SSANGYONG). Оголошено ціни.

Із початком нового, 2024 року, розпочалася нова історія бренду KG Mobility (SsangYong) в Україні. Так, одночасно в одинадцяти офіційних автосалонах дев’яти областей України стартували продажі першої моделі бренду – позашляховиків3  класу «пікап» Musso і Musso Grand.

KGM Musso – це середньорозмірний рамний пікап четвертого покоління, чиє ім’я перекладається як «носоріг». Проте модель має і відповідний характер – однаково комфортно почуває себе на будь-яких дорогах і обов’язково досягне кінцевого пункту призначення незважаючи на жодні перешкоди.

Musso Grand – це подовжена версія Musso із 6-ступеневою автоматичною КПП AISIN, багатим рівнем оснащення та збільшеним вантажним простором завдяки більш довгій колісній базі. Крім того, майбутньому власникові вдасться суттєво зекономіти при першій реєстрації автомобіля у державному сервісному центрі. Оскільки авто за сертифікатом відповідності належить до вантажної категорії N1G, пенсійний збір не сплачується, а це, у нашому випадку, 5% від вартості автомобіля без ПДВ (Закон України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування").

Обидві моделі оснащені потужним дизельним двигуном e-XDi об’ємом 2,2 літри, що виробляється у співпраці із Mercedes-Benz. Мотор відповідає нормам токсичності  стандарту Євро-6b, має потужність 181 к.с. / 400 Нм для 6-ти ступеневої механічної трансмісії Musso та 187 к.с. / 420 Нм для 6-ступеневої автоматичної трансмісії Musso Grand. Середні витрати палива складають 7,9 і 9,0 літрів на 100 км відповідно.

Видатні позашляхові характеристики забезпечуються високоефективною рамною конструкцією із використанням надміцної сталі, незалежною двохважельною передньою підвіскою, 5-важільною задньою підвіскою для Musso і листовими ресорами для Musso Grand, підключаємим повним приводом із розподілом крутного моменту 50/50, режимами 4WD High для легкого бездоріжжя, 4WD Low для серйозних випробувань та автоматичним блокуванням заднього диференціалу. Кліренс автомобіля складає 215 мм для Musso і 220 мм для Musso Grand.

Однак, модель створена не тільки як робоча конячка, але й для комфортного та стильного перевезення пасажирів, водночас надійно перевозячи вантаж. Автомобіль поєднує п'ятимісний кузов з подвійною кабіною і вантажну платформу великої вантажопідйомності: Musso Grand пропонує 1262 літри вантажного простору із довжиною 1610 мм , а Musso - 1011 літрів із довжиною 1300 мм. Це робить Musso чудовим автомобілем для роботи, позашляховиком або легковим автомобілем для комфортного перевезення всієї родини.

Всередині Musso та Musso Grand поєднують вишуканість та сучасну атмосферу легкового автомобіля. Автомобіль вже в «базі» оснащено двозонним клімат-контролем, електросклопідіймачами, електричним регулюванням, підігрівом і складанням дзеркал, повнорозмірним запасним колесом, передніми протитуманними фарами та іншими комфортними опціями.

Musso Grand може додатково похизуватись високоякісним шкіряним салоном із підігрівом і вентиляцією передніх сидінь, кольоровою TFT панеллю приладів "Supervision" 12.3 дюйми, переднім і заднім парк-троніками, круїз-контролем, датчиками світла і дощу, шкіряним кермом з обігрівом, аудіо системою із Bluetooth інтерфейсом та керуванням на кермі, 17” легкосплавними дисками, світлодіодними денними передніми ходовими вогнями і FASHION рейлінгами на даху.

Активну безпеку забезпечують подушки безпеки, електронна система курсової стійкості ESP із системою допомоги при гальмуванні ESS, антиблокувальна система гальм ABS і cистема електронного розподілення гальмівних зусиль EBD, активний захист від перевертання ARP, системи допомоги при русі вгору DAC і при спуску HDS.

Для додаткової безпеки від викрадення автомобілі оснащено центральним замком із дистанційним керуванням, штатною протиугінною сигналізацією та іммобілайзером.

Роздрібна вартість KGM Musso станом на 01 січня 2024 року становить 1 374 450 грн, а KGM Musso Grand – 1 709 400 грн1.

Гарантія складає 3 роки або 100 000 км пробігу 2

Офіційним дистриб’ютором KG MOBILITY (SsangYong) в Україні є ТОВ «Юніверсал Моторз Груп», що входить до складу компаній Корпорації УкрАВТО.

Більше інформації про бренд, його продукцію та дилерську мережу можна дізнатися на офіційному сайті https://kg-mobility.com.ua/  

1 Розрахунки в гривні по курсу НБУ на день виписки рахунку-фактури. Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою. Кількість автомобілів обмежена.

2 Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.

3 Автомобіль підвищеної прохідності, який може тимчасово (несистематично) використовуватися в умовах бездоріжжя.